FOLLOW US

SEARCH SITE BY TYPING (ESC TO CLOSE)

ivo@ivoweddingplanner.ro
0755986747

Skip to Content

Sweet Words

"Fericita, mandra si recunoscatoare pentru momentele traite si cuvintele frumoase primite de la mirii, acum prietenii mei. Va multumesc!" - Ivo Wedding Planner

Adela Popescu & Radu Valcan

Alina & Alex Danescu

Elisabeta & Iulian Stan

 

Ivona este un om absolut deosebit pe care am avut marele noroc de a-l avea alaturi atat in ziua nuntii noastre cat si pe tot parcursul dificilei dar foarte frumoasei perioade de pregatiri.
A stiut sa ne puna pe drumul cel bun de fiecare data, sa ne dea recomandari utile, sa ne linisteasca atunci cand eram agitati sau stresati. Ivona s-a implicat in pregatirea nuntii noastre ca si cum ar fi fost a ei, a cautat cele mai bune solutii si a stiut cum sa abordeze orice problema…cu oricine! Ne-a uimit cu tenacitatea ei, este absolut neobosita, mereu pozitiva si extrem de placuta.
Este omul sufletist cu care imi doresc sa raman prietena pentru totdeauna. Datorita ei, nunta noastra a fost absolut perfecta si ramanem cu niste amintiri geniale! Ivo, esti extraordinara! Te iubim!

Letitia Pop Enache
Letitia si Ianos
CATRE PORTOFOLIU
 

Pentru perioada de pregatiri in care ai nevoie de cineva care sa iti puna ordine in idei si sa te ajute sa faci un plan (plan care se va schimba de 100 de ori si acel cineva va intelege). Pentru momentele in care ai prea multe de facut si o mana de ajutor ti-ar prinde super-bine. Pentru toate zecile de propuneri si oferte de la furnizori, pe care trebuie sa le intelegi si sa le negociezi. Pentru sutele de mailuri si mesaje si telefoane pe care trebuie sa le dai.
Pentru toate detaliile care iti scapa, dar care sunt foarte importante. Pentru toate situatiile in care nimic nu mai merge cum trebuie. Pentru seara de dinaintea evenimentului cand stresul ti-e pana peste cap si in loc sa te linistesti, dai mailuri in continuu… si ai nevoie sa primesti un mesaj cu “Gata, log out! Bea un pahar cu vin si odihneste-te, o sa fie bine!”
Pentru ziua cea mare cand panica te cam blocheaza si simti ca iti scapa totul de sub control. Pentru atunci cand te ia evenimentul pe sus si ai nevoie de un om lucid care sa te aduca un pic inapoi in realitate. Pentru dupa eveniment, cand ai nevoie de o voce obiectiva care sa iti spuna “Aici si acolo n-a fost chiar ok… ” si “Felicitari, a fost minunat!”
———-
Pentru toate cele de mai sus si pentru cel putin inca 100 de motive, trebuie sa ai aproape un wedding planner, atunci cand iti organizezi nunta. Dar nu orice planner, ci pe Ivo – Your Wedding Planner! Pentru ca doar asa vei fi sigur(a) ca te vei bucura de cea mai frumoasa nunta din viata ta!
———-
Iti multumim, Ivona, pentru toata daruirea, profesionalismul, ajutorul, optimismul si veselia pe care care ni le-ai oferit! Nunta noastra a fost minunata si datorita tie!

Noni Surugiu Candea
CATRE PORTOFOLIU
 

Ivo e genialaaa !! Blanda, calma carismatica, cu mult mult bun simt si rabdare!! Multumim ca ne-ai ajutat si inca ne ajuti cu botezul lui Andrei!! Asteptam sa ne planifici si nunta! Totul a fost luat in detalii de ea, nu a omis nimic, ne-a reamintit mereu cu rabdare chestii uitate..s-a ocupat de tot! Un om cum rar mai intalnesti, care iti devine prieten pe loc!! Multumim din suflet!

Elena Madalina Coricovac
CATRE PORTOFOLIU
 

Exuberanta, seriozitatea si entuziasmul cu care se ocupa de fiecare detaliu al petrecerii, transforma visul in realitate si chiar mai mult.
In cazul meu, a reusit sa ma surprinda cu o petrecere de tip Baby Shower in perioada cea mai frumoasa a vietii mele: sarcina! Se presupunea ca mergem la un gratar la niste prieteni, insa am “nimerit” in mijlocul unei petreceri plina cu oameni dragi!
Imediat ce am intrat in curtea prietenilor am fost “primita” cu confetti, baloane si pom pons, poze cu diverse momente fericite din viata mea alaturi de persoana iubita, de familie si prieteni! Banal? Poate! Senzatia mea insa, a fost una demna de “7th Heaven”! Eram si aproape de termen si nu credeam ca imi mai face cineva vreo “surpriza” la vremea aceea.
La scurt timp, am nascut si usor, usor a trebuit sa ma ocup de botezul fetitei. Cine credeti ca s-a ocupat de botez? Ivo Your Wedding Planner, desigur. Desi sunt un pic “control freak” ( a se citi foarte “control freak”), a trebuit sa ma las pe mana Ivonei in ceea ce priveste organizarea petrecerii de botez, deoarece micuta era foarte solicitanta si imi ocupa tot timpul.
Prin urmare Ivo mi-a organizat petrecerea si s-a asigurat ca se respecta intocmai cerintele noastre, ne-a facut legatura cu furnizori profesionisti ( de la furnizori de aranjamente florale, candy bar, fotograf, photo booth, pana la gasirea locatiei perfecte pentru petrecerea noastra), s-a asigurat ca toate serviciile sunt livrate la timp si in permanenta a fost un sprijin pentru noi cu orice am avut nevoie. Prin urmare, nu am regretat nicio clipa ca ne-am lasat pe mana ei.
Si sa nu va imaginati ca munca ei s-a terminat aici! Nu! A fost alaturi de noi pana la finalul evenimentului, asigurandu-se ca avem poze cu fiecare invitat in parte, asigurandu-se ca toata lumea e multumita si ca totul este impecabil. Orice experienta cu Ivo este unica si cred ca reteta succesului la ea este faptul ca pune foarte mult suflet in ceea ce face. Lucru care este foarte vizibil si in pozele din album. Pentru organizarea evenimentului perfect, puteti sa va lasati cu incredere pe mana Ivonei.

Simona Petculescu
CATRE PORTOFOLIU